MEDIBLANC

Healthy gums

Zobna pasta za zaščito dlesni

Zakaj je zobna pasta MEDIBLANC Healthy Gums edinstvena?
Vaše zobe lahko zelo učinkovito ščiti pred vnetljivo parodontozo, odpravlja nečistoče in dolgotrajno osveži dah in hkrati predstavlja kombinacijo edinstvenih postopov in sestav, ki jih druge paste nimajo in s katerimi boste doživeli občutek popolnoma čistih zob. Poleg tega je nežna do ustne votline.

 • ščiti zobe pred vnetljivo parodontozo
 • preprečuje nastanek vnetij in oteklin
 • zateguje dlesni
 • zmanjšuje krvavenje dlesni
 • odpravlja zadah iz ust
 • pušča dolgotrajen občutek svežine v ustih
 • je nežna do ustne votline, zahvaljujoč sestavi na naravni osnovi
 

Osnovno načelo je, da deluje v treh fazah.


HITRO ODSTRANJENJE ZOBNEGA PLAKA VLAŽENJE

Faza 1 – Vlaženje

Običajno traja čas čiščenja zob nekaj minut, zato je pomembno, da se hitro namoči površina zob in ustvari bogata pena, ki enakomerno porazdeli aktivne snovi, ki odstranijo ostanke hrane in del zobnih oblog. Zato zobna pasta MEDIBLANC Healthy Gums vsebuje penaste snovi, ki naredijo bolj efektiven proces čiščenja. Aktivne snovi imajo tudi sposobnost priti do težko dostopnih mest!


TEMELJITO ČIŠČENJE, ZAŠČITA ZOB IN DLESNI ČISTILNI UČINEK

Faza 2 – Učinkovitost snovi in nege

Bakterije, ki so se nakopičile na zobeh in dlesnih, so vzrok njihovega poškodovanja in nastanka bolečih vnetij, ki predstavljajo simptome parodontoze. V naslednjem stadiju prihaja do tega, da nastajajo praznine med zobmi in dlesnimi, kjer se vnetje naseli. Postopno prihaja do razgaljenja zobnih vratov in krvavenja dlesni, kar lahko vodi tudi do izgube zob. Zahvaljujoč posebni sestavi aktivnih snovi doseže zobna pasta MEDIBLANC Healthy Gums edinstvene rezultate pri preventivi, pa tudi pri negi dlesni in zob, ki že trpijo zaradi parodontoze. Ta zobna pasta vsebuje unikatno kombinacijo snovi Zinc Citrate in Zinc PCA, ki zategujeta tkiva na mestih, kjer se sreča zobno ležišče z zobom. Zaradi tega ne prihaja več do razgaljevanja zobnih vratov in se izrazito se izboljšajo vnetljivi simptomi parodontoze. Unikatna sestava zobne paste MEDIBLANC Healthy Gums ima za nameček sposobnost, da lahko preprečuje rast mikroorganizmov in zahvaljujoč temu zelo učinkovito odpravlja neželen slab zadah iz ust /halitozo/, ki predstavlja pogosto negativno posledico vnetja dlesni. Zobna pasta MEDIBLANC je hkrati nežna do ustne votline. Vsebuje zobne mikronizirne silike. Zahvaljujoč posebni obliki (nimajo ostrih robov) in velikosti (v povprečju le 10 mikronov) ne prihaja med beljenjem do abrazije zob. Poleg tega vsak delec silike veže nase med čiščenjem zob do dvakrat večjo količino umazanije, kot sam tehta. S tem smo dosegli maksimalno učinkovitost čiščenja! Za povečanje zaščite zobne sklenine smo istočasno uporabljajo kalcijev fosfat v mikronizirani obliki, kar bo povečalo učinkovitost odlaganja mineralov v zobeh, s čimer se pospeši proces mineralizacije. Ta proces je pri navadnih zobnih pastah običajno dolg do 5 minut!


Gradual release of aroma for long-lasting freshness SVEŽ UČINEK

POSTOPNO SPROŠČANJE AROME ZA DOLGOTRAJNO SVEŽINO

V primerjavi z navadnimi zobnimi pastami vam zobna pasta MEDIBLANC Healthy Gums zagotavlja dolg občutek svežine, ki ga boste uživali tudi po čiščenju. Ta zobna pasta vsebuje enkapsulate, zaradi katerih se patentirana sestava naravnih sladil, mentola in poprove mete postopoma sprosti med čiščenjem in občutek svežine bo zdržal dolgo časa.

Zobna pasta MEDIBLANC Healthy Gums je hkrati zelo nežna do zaščite ustne votline. Ne vsebuje sintetičnih sladil, SLS/SLES niti dražečih konzervansov. Zobna pasta je brez fluora, peroksida in parabenov. Ne povzroča suhih ust. Z redno uporabo zobne paste MEDIBLANC Healthy Gums boste dosegli največji učinek čiščenja, zaščite in beline in dobili boste občutek popolnoma čistih zob. Tega vam navadna pasta ne bo ponudila.Profesionalne zobne paste MEDIBLANC so:

Zakaj je profesionalna dentalna zaščita
MEDIBLANC edinstvena?

Zaradi treh faz!

Načelo treh faz, ki se dopolnjujejo, zagotavlja popolno
čistost in zaščito ustne votline.

 • VLAŽENJE
 • ČISTILNI UČINEK
 • SVEŽ UČINEK

Sestava

 • unikatna kombinacija snovi Zinc Citrate in Zinc PCA - zategujeta tkiva na mestih, kjer se srečajeta zobno ležišče z zobom. Zaradi tega ne prihaja več do razgaljevanja zobnih vratov in se izrazito se izboljšajo vnetljivi simptomi parodontoze.
 • mikronizirne silike – posebni delci z velikostjo 10 mikronov, ki vežejo nase do dvakrat večjo količino umazanije, kot sami tehtajo. Zahvaljujoč temu, da nimajo ostrih robov, so zelo nežne do zobne sklenine.
 • mikronizirni kalcijev fosfat - povečuje učinkovitost mineralizacije in pospešuje njen čas. Ščiti in krepi zobno sklenino.
 • patentirana sestava naravnih sladil, mentola in poprove mete v obliki enkapsulatov, ki se postopoma sprosti med čiščenjem in zagotavlja občutek svežine tudi po čiščenju zob.

Aqua, Hydrated silica, Sorbitol, Glycerin, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Xylitol, Sodium Sarcosinate, Bamboo Fibers, Cellulose Gum, Acacia Senegal Gum, Zinc PCA, Titanium Dioxide, Menthol, Aroma, Zinc Citrate, Potassium Sorbate, Allantoin

Celovite rešitve za zobno higieno MEDIBLANC

Izdelki MEDIBLANC ekskluzivno kupite na salma.si

Czech Republic www.notino.cz
Slovakia www.notino.sk
Poland www.iperfumy.pl
Germany www.notino.de
Austria www.notino.at
Hungary www.notino.hu
Romania www.aoro.ro
Ukraine www.parfumeria.ua
Bulgaria www.enzo.bg
Slovenia www.salma.si
Spain www.fapex.es
Portugal www.fapex.pt
Great Britain www.notino.co.uk